Nothing and potatoes :)

 
OKEJ JAG ÄR SJUKT GLAD :D 
Det är helt säkert att jag ska till Idaho nu!!
Just nu har jag en "arrival family" som jag ska bo hos om jag inte får en familj innan jag åker dit, men troligtvis kommer den familjen bli min värdfamilj helt och hållet! Jag har alltså en familj :P dock vet jag inte vilka de är men det kommer jag nog få reda på någon gång hehe :) 
 
 Här kommer jag bo i ett år. Mitt andra hem 
 
Här är en video om Idaho :) enjoy!
 
 
Idahos natur är verkligen fin :)
 
 
Dessutom står det till och mED KÄNDA POTATISAR PÅ DERAS REGISTRERINGSSKYLTAR
KAN DET BLI COOLARE? SKULLE INTE TRO DET 
 

Idaho

Igår skickade jag iväg ett mail till Ef och frågade hur det går med min placering :)
Jag har ju blivit addad av en lokal/regional kontaktperson som bor i staten Idaho och jag orkar inte vänta längre så jag skickade iväg ett mail och frågade om det är säkert att jag kommer hamna i den staten :) Får nog vänta tills på måndag innan jag får svar eftersom det är helg. Jag hade inte tänkt att berätta om Idaho förrän EF bekräftat placeringen men jag kan inte hålla mig!!!! DET ÄR HELT COOLT ATT JAG TROLIGTVIS HAR EN STAT! Vi får se vad de skriver på mailet sen :)
 
 
Idaho är känt för potatis och ingenting <3 jag är redan förälskad i Idaho :)

Onlinemöte och placering

Igår hade EF ett onlinemöte och det var roligt att lyssna på det :) Fick lite mer information om ett läger vi framtida utbytesstudenter ska få åka på i April. Vi ska sova över där en helg och hitta på en massa roliga saker. Det kommer bli jätteroligt och framförallt kommer det kännas mer som på riktigt när man får träffa alla andra som ska åka iväg :)
 
Onlinemötet är jättebra att gå på då man kan fråga frågor osv till en person som jobbar på kontoret uppe i Stockholm. Varje gång ett möte har hållts så har jag fått många utav mina 1000 frågor besvarade x)
 
 
 
På mötet fick jag även lite mer information om den lokala kontaktpersonen i USA.
En som jobbar som kontaktperson har ju addat mig på facebook och om jag hamnar i den staten hon bor i så betyder det att jag inte bor längre än 1 timme ifrån henne vilket är coolt. Det betyder även att EF har hittat en familj till mig, men troligtvis kommer jag inte få reda på vilka de är förrän i maj/juni så att det är helt säkert på att de verkligen verkligen kan ta hand om mig :) Jag tycker det är bra för annars blir jag bara besviken om jag får en placering nu i januari och sedan måste byta i typ mars. 
 
Hoppas ni har det bra :) själv ska jag återgå till mitt biologiplugg hehe
 

Jag tror jag vet vilken stat!!! :D

Idag kom mitt prov! 
Det var två delar, hörförståelse och läsförståelse, och varje del var på 45 minuter. Eftersom jag bara hade en lektion i skolan idag så passade det utmärkt att det kom just idag. Jag hann alltså göra det :) Snart ska jag posta iväg brevet tillbaka till EF och förhoppningsvis får jag reda på vart jag hamnar, vilken familj jag ska bo hos och vilken skola jag ska gå på när brevet kommit fram!
Men en liten hemlis.. Jag tror jag redan vet vart i vilket område jag hamnar ;) en local coordinator har addat mig på facebook. Det betyder att jag isåfall hamnar i närheten av vart hon bor eftersom hon, på något sätt, fått tag på mitt namn :)
Jag lovar att berätta vart jag hamnar när även kontoret i EF har berättat det för mig, jag vill vara 100% säker så att jag inte säger något jag senare behöver ta tillbaka!

 
Låt mig bara säga att om jag hamnar där personen på facebook bor så blir jag supernöjd! Ju mer jag läser runt om stället, desto mer förstår jag varför EF har placerat mig just där! Det verkar vara jättevackert :) Så jag är sjukt taggad på att även få reda på vilken familj och vilken skola!! Shit det kommer bli sjukt läskigt att åka iväg, men samtidigt väldigt roligt!! Men gud vad jag kommer sakna alla här hemma, även den här lilla fisrumpan 
II
II
V


 

Ibland glömmer man hur djupa gamla disneyfilmer är
 
^ Detta är det bästa citatet någonsin
 
 

 
 
 

Ett telefonsamtal

Ef ringde precis mig och sade att de har hittat en skola till mig! Problemet är att skolan kräver att jag måste göra ett engelskaprov innan jag ens får reda på villken skola det är. Ef ska därför skicka ett prov till mig som innehåller ett läsförståelse- och ett hörförståelse- test och när det är klart så kommer jag kanske gå på den skolan sen!!!!
 
Det känns läskigt att det faktiskt finns en skola i Usa som väntar på att jag ska börja där! Sweeeeeeeet 
 
Detta är jag just nu.

2013

DET ÄR 2013 OCH IÅR ÅKER JAG TILL USA <3