Camp!

 
tjenixen!
 
Idag fick jag reda på vilket camp jag ska till, alltså till camp på universitetet Norwich i Northfield, Vermont. Det kommer bli så sjukt kul på detta tiodagarsläger! Bara 24 dagar kvar nu heheheh.
 
 

Ett paket kommer lastat - för typ två månader sedan...

I februari i år skickade min vädfamilj ett paket till mig (länk till det inlägget hittar ni HÄR) och jag tyckte det var så snällt av dem att göra det så jag skickade ett tillbaka (det var också väldigt länge sedan). Jag tänkte i alla fall berätta vad jag skickade:
 
1. Godis, godis, godis!!!
2. två Sverigehattar.
3. En bok och en film om Sverige.
4. Knäckebröd. 
5. En Sverigeflagga
6. Ostbågar.
 
 
 
Detta är bara basicsaker från Sverige och jag tänker ta med mig lite finare saker när jag åker (OM 26 DAGAR!!!1). Det var väldigt roligt att skicka iväg paketet och de säger att det endast var min värdpappa som gillade djungelvrålen! Haha. Jag älskar djungelvrål så troligtvis kommer min resväska bestå av det till hälften och sen kommer jag bjuda alla på vårt "goda" svenska godis. 
 
Kolla bara hur mycket amerikanare gillar djungelvrål haha
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Som jag nämnt förut firade jag midsommar i Dalarna och jag tänkte visa lite bilder. Jag älskade det verkligen för det är första gången jag fick uppleva folk gå runt i folkdräkter och dansa polkadans till fiolonister. Det var ganska coolt faktiskt! Dessutom är det väldigt fint i Dalarna med :) enjoy!
 
 
Här är några kyrkbåtar som på kvällen tog med sig delarna till den största midsommarstången i Sverige. Tyvärr har jag inte så mycket bilder eftersom det ÖSREGNADE!  (!!!!!!!) men det var väldigt roligt att uppleva världens största midsommarstång och flera tiotusen människor som satt och kollade när den restes. Najajjjs  
 
Kan knappt bli en mer "svensk" bild än det här o.o Släng dit några köttbullar, kalles kaviar och en älg i en Zlatantröja så blir det perfekt.
 
En fin bild är fin. Liksom hur lyckas jag ens ta en sådan här fin bild?! liksom waht 
 
Här är mina kusiners bys midsommarstång. Den ser likadan ut varje år och sitter uppe året om, jag bah whaaat? Men den är faktiskt riktigt cool och fin.
 
Här reser man den och Isak, min kusin, står och kollar på :P
 
 
Här kommer de med fioler och hela kalaset :)
 
 
Sol
 
 
Ha det gott och le mycket bye :) 
 
 
 
 
 

En månad

 
Just nu sitter jag hos mina kusiner i Dalarna där jag har firat midsommar. (Just nu kollar vi på Sjönheten och odjuret på min gamla VHS-film. kan det bli bättre ? ). Det har varit väldigt roligt att se hjärtat av midsommarfirandet här i Dalarna men imorgon åker jag tillbaka hem till Växjö. Jag kommer visa en massa bilder när jag kommer hem. 
 
Idag är det bara en månad kvar tills jag åker och det börjar kännas att det närmar sig. Jag har börjat tänka mer på packningen och allt annat som ska fixas, som en till spruta, klippa mig och så vidare. Ska även sommarjobba en vecka till och hinna säga hej då till alla mina awesome kompisar. Gud vad jag kommer böla de sista dagarna.. men vad gör man inte för ett litet äventyr?  
 
 

Mästerfotografen

Igår var jag ute och gick i skogen med musik i öronen och tog en massa kort. Jag känner att jag måste bli bättre på att ta kort nu när jag ska till USA så att korten där borta blir legendariska jao. De korten ni kan se i det här inlägget är inte fixade på någon dator utan kommer direkt från kameran. JAG ÄR SERIÖST ÖVERRASKAD HUR FINA NÅGRA BLEV. Är det jag som är bra på det eller är det kameran som gör allt jobb? Det kommer ni aldrig få veta...........
 
Först en låt som är grymt bra av Sleeping At Last.
 
 
 
Här kommer mina fina bilder som jag inte ens tror att jag själv har tagit eftersom de faktiskt blev riktigt bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fråga!

 
Jag har inte riktigt bestämt helt vilka klasser jag ska läsa men jag är helt säker på vissa :)
 
Först och främst är det obligatoriskt för mig att läsa engelska, amerikansk historia och en mattekurs men
efter det får jag välja vilka klasser som helst (och det finns mycket att välja mellan).
 
Jag är helt säker på att jag kommer välja yearbook, en biologiklass, en kemiklass, en idrottslektion och en klass där man lär sig redigera filmer med green screen osv. Jag tycker att detta kommer bli superroligt :)
 
Utöver de här klasserna har jag inte bestämt mig helt och hållet. Jag tror det blir lättare att bestämma sig när man kan sitta i lugn och ro och tänka över det ordentligt när man väl är i USA. Men mina tankar idag är att jag ska försöka välja klasser som jag har nytta av när jag kommer tillbaka till Sverige. Därför är kemi och biologi bra ämnen eftersom jag läser natur här, men jag ska försöka ta lite lättare och mer estetiska klasser med :)
 
 
 

HEJ.

Sedan några dagar tillbaka är min blogg ute på utbytesstudent.se! Förhoppningsvis kommer fler börja läsa min blogg nu och följa den under hela året. Det är ju roligare att blogga när det är många som följer det man skriver. Så om det är första gången du kikar in på min blogg, HEJ. 
 
Det finns förövrigt en intervju med mig där och om ni vill läsa den kan ni klicka HÄR
 
 
 

Här händer det saker!

Först och främst så har jag fixat mina bankkort jag ska ha i USA idag. Jag ska ha med mig två kort, ett som jag använder och ett i reserv om jag tappar bort det första(stor chans att det sker). Det är skönt att få det klart redan nu!
 
Förresten!!! Jag fick en dollar av farmor och farfar!!! Min första dollar jao! Det är så coolt att om jag hade en miljon av de här så hade jag varit fett rik. den ser ut som pengarna i monopolspelet.
 
Tredje coola saken!! Eftersom jag anmälde mig väldigt tidigt till mitt ubytesår så har EF lovat mig en gratis iPad och den kom med posten idag!! Say hello to my new bebis :3 
 
 
        Jag älskar att de har skrivit detta på baksidan! 
 
 
        Förresten, hur söt är inte min hund? Ni har ingen aning om hur mycket jag vill smuggla med henne till USA...
 

Ojsan

Här sitter jag mitt i natten och helt random klickar jag in på min egna facebooklogg och möts av det här: (!) 
För länge sedan har jag visst klickat in att jag skulle sluta på det gymnasium jag går i för ett år eftersom nästa skola jag sätter min fot på är i USA. MEN JAG VAR INTE MED PÅ DETTA OK? FICK EN HALV HJÄRTATTACK.
 
 

It's summer baby !!!!!

Nu börjar det likna något!! Jag har jobbat på min bloggdesign nu några dagar och det perfekta resultatet börjar närma sig moahaha. Dock finns det fortfarande många småsaker kvar innan jag är nöjd men det kommer inte ta så lång tid och jag har ju faktiskt lite över en månad på mig tills det ska vara färdigt för då drar jag iväg ;)
 
 
Idag är det för övrigt första dagen på sommarlovet. Jag har lämnat all pluggstress och ångest bakom mig och är istället överrumplad av "vad ska jag nu hitta på?" haha. Men, jag ska faktiskt hitta på många roliga saker det här lovet! Best summer ever så-att-säga :) 
 
PS: saknar min underbara naturklass :(
 

utbytesstudent.se

För alla er som funderar på att åka så finns det en jättebra hemsida där man kan lära sig mycket om hur det är att vara en utbytesstudent. Troligtvis har ni redan hittat den hehe. Min blogg kommer i alla fall snart upp på den här sidan där det står "bloggar". Där är typ alla svenska utbytessbloggar samlade! Fett najsss.
 
 
Här är en länk www.utbytesstudent.se

Välkommen hit vem du än är, vad du än är <3

 
Grattis på födelsedagen Sverige!! 
 
Idag för 490 år sedan bröts Kalmarunionen mellan Danmark och Sverige. Sverige blev ett eget land och det är därför vi firar vår nationaldag idag!
 
Happy b-day så att säga :)
 
 
 
 
Kommer aldrig över hur sant detta är haha
 
 
Go Sweden
 

Packing my life into a suitcase

idag har jag haft den sista svenska lektionen i skolan på ett år det känns bra 
 

<3

 
 
 
 

 


BAMF

På tal om Doctor Who, alltså serien jag pratade om i förra inlägget, så har jag under 6 veckor kollat på 7 säsonger. Det betyder att jag kollade fram till de avsnitten som visades för någon vecka sedan på tv i USA, UK och i Australien och att även jag nu behöver vänta till de nya avsnitten 2014. 
 
Jag blev lite tom för jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv nu, men det var okej när jag såg det sista avsnittet igår. Dels för jag vet att det ska komma fler säsonger så jag började bara längta efter det. Men sen loggade jag in på twitter och BAMF fick en knytnäve rakt i fejset!!!!!
Där märkte jag att "Matt Smith" (huvudpersonen) trendade world wide och det visade sig att det var hans sista säsong i Doctor Who och att han ska lämna serien. ORDEN "MATT SMITH", "LÄMNAR" OCH "DOCTOR WHO" BÖR INTE FÅ VARA I SAMMA MENING. 
 
Han kommer bara vara med i två avsnitt till innan han slutar och jag tror inte jag någonsin kommer vara mentalt förberedd på det. Med andra ord: JAG KOMMER LIPA SÖNDER NÄR DE TVÅ AVSNITTEN ÄR ÖVER. 
 
^"I'm leaving Doctor Who"
v"Me"
uschhhhhhhhh.

52 dagar

För 6 veckor sedan började jag kolla på en ny serie. Idag har jag kollat klart på den.
 
Vad ska jag nu göra med mitt liv?!
 
Nej men seriöst det är den bästa serien jag någonsin sett (jag pratar om Doctor Who) och nästa avsnitt sänds den 23dje november i år och vet ni vad? DÅ KAN JAG SE DET PÅ TVN FÖR DÅ HAR JAG AMERIKANSK TV :D Jag ser fram emot det jättemycket! 
 
 
Förresten! Idag är det 11 dagar kvar till skolavslutningen och av dem är det bara 5 skoldagar. Jag är så sjukt taggad för sommarlovet! Ska hitta på så mycket skoj på sommaren och sen är det USA som gäller om 52 dagar. 
 
^Den här känslan är så svår att förklara men jag vill knappt något annat än att träffa dem! Ska bli så roligt :)