OMFG

 


Jag hittade denna på Tumblr och blev kär i den direkt. Det är verkligen jag haha LOL.
 
 

Jag vågar inte heller.

HEJ!
Nu har jag börjat känna min gymnasieklass bättre och jag måste säga att jag gillar den faktiskt så det känns konstigt att säga att jag inte kommer gå i klassen mer än ett år. Det finns några som frågar mig om USA och vissa har sagt såhär:
De: Jag skulle aldrig våga åka iväg sådär.
 
Jag svarar: Jag vågar inte heller men därför gör jag det.
 
 
Det känns faktiskt asballt att säga så. Känner mig som en badass som bryter mot regler typ. Haha. Jag överdrev kanske bara liiite nu men ni fattar ;) Btw min första engelska lektion på gymnasiet var ASROLIG!!

Adventure

LET'S DO THIS.

Sweet holy mother of all the unicorns on mars.

HEJ. IDAG HAR JAG BÖRJAT GYMNASIET. LOL. YOLO.
 
Nä, men det verkar väl bra. Klassen verkar kanon, men jag ska ju bara gå med dem ett år sen åker ju jag och när jag kommer hem får jag en ny klass. Så nu är det en ny klass. Nästa år en ny klass. Året efter det en ny klass. Jag kommer känna massa människor på denna planet. Göttans! Fast det känns konstigt att lämna alla här nästa år....Det känns nästan för konstigt. MEN iaf, när jag var i skolan idag så presenterade sig alla lärare på min skola och engelska lärarna pratade på engelska och man får BARA prata engelska med dem när man vill något. DE kommer få ett hel*ete när jag kommer hem från usa och babblar på engelska med dem hela tiden >:D ME gusta.

Home is not a house but a feeling

Jag vet att det jag skriver om nu inte handlar om mitt år i Usa för jag är ju inte där ännu. Men jag kommer kunna gå tillbaka och läsa detta när jag är i Usa om jag har hemlängtan eller nåt. Så ju mer jag skriver om hur mycket jag längtar ju mer kommer jag kunna komma ihåg. Så jao ni får leva med detta..
 
Här är i alla fall en låt jag hittade idag. Den spelades på en reklam på tvn så jag letade upp den. Jag bara älskar texten!!!!

Spruta 1

I förrgår tog jag den första sprutan för hepatit A och B och den gjorde inte särskilt ont. Det var det första hepatitvaccinet jag tog av 3 st. Så om en månad ungefär ska jag ta spruta nummer två och fem månader efter det den sista sprutan. Det läskiga var att när jag åkte till sjukhuset för att ta sprutan sa läkaren att jag borde ta vaccin mot hjärnhinneinflammation vilket jag inte var beredd på precis. TÄnk att jag skulle kunna få hjärnhinneinflammation där borta, det känns konstigt höhö. Men lite sprutor får man ta när man ska bo in tha states!
.