Lussebullar!

Dagen innan julafton (den24) gjorde jag, Emelie och Lovisa Lussebullar och pepparkaksdeg. Det var skönt att hänga med dem och prata lite svenska. Det var riktigt roligt!De blev riktigt lyckade med! Till och med jag gillade dem vilket jag inte brukar göra annars.

Jag kommer göra ett inlägg om hur julen här är nästa gång jag har tid att blogga! Kram

God Jul!

Nu är klockan över 00:00 den 24 i Sverige vilket betyder att är jul för er! God Jul allihopa :)

Här är det dock fortfarande den 23 december och vi har bakat hela dagen! 


Vi doppade oreos i vit choklad och satte strössel på det. Har inte smakat ännu men de är nog goda! 


Sedan doppade de marshmallows i karamell/choklad, satte flingor på och sedan choklad. Jag kan ta ett bett sedan har jag huvudvärk pga överdos av socker. 


Sedan doppade vi pretzels (tjockare salta pinnar) i Carmel och choklad och satte strössel på dem. de är gooooda. Har ätit en liten sen blev det för mkt socker på en och samma gång, igen haha


Sedan gjorde vi också sugar cookies som jultomtar :D älskar sugar cookies.


Basket

Igår var det en basketmatch och idag likaså. Vi vann faktiskt båda vilket var roligt! 


Alla elever står vid en 'student section' och cheerleadersarna står framför och får oss att säga efter dem så att laget blir peppade. 

Jullov!

Nu har jag jullov och senare idag ska jag på en basketmatch i skolan. 

Under sista lektionen kom tomten med polkagrisar 


Älskar även när tomten kommer så är det alltid någon som skriker "I TOLD YOU HE WAS REAL" 

Sista dagen i skolanJust nu har jag min sista historielektion innan jullovet och vi fick ha med oss mat. Jag har Hi andra timmen så det är en klass som också tog med sig mat precis innan mig. När jag klev in i klassrummet kunde jag knappt andas för det var någon som tagit med sig en bärbar spis och stekt bacon. Det var os från baconen överallt och det luktade så illa. Men seriöst, HAN GJORDE BACON. 


Dessutom gav min lärare mig natchochips men de är gröna och röda eftersom allt här borta har en julversion för att göra allt mer jul. De smakar precis likadant som gula men röda och gröna ökar ju the christmas spirit! 

Basket

Nu på vintern är ju fotbollssäsongen över och nu har basketen börjat istället. Igår var det en match mot 'rivalskolan' snake river high school. Vi var jätteduktiga och ledde nästan hela matchen men typiskt nog vann dem på slutet ändå... Det var iaf roligt!SNOWDAY

Idag är det måndag och jag vaknade av att min värdmamma sa att jag kunde sova ut eftersom skolan var inställd. 

Det var -32C i natt och på morgonen iaf -20C så idag var det ingen skola :D blev väldigt glad då jag skulle haft två prov som jag nu har en extra dag att plugga till haha

Salt Lake CITYYY

Idag ska vi åka till Salt lake över helgen. Vi ska shoppa och sedan åka och hälsa på min värdbror som går på ett universitet i närheten av salt lake city. Det kommer bli kul!


Förresten kolla! Vi har äntligen lite snö! Älskar snö, dock är det kallare här än i Sverige där jag bor. Vi har ungefär -15 grader celsius. Här är en urusel bild av baksidan av vårt hus :)

Och igår klädde vi julgranen. Dock är den inte helt klar ännu då det behövs något på toppen.

Ska se till att ta lite kort i SLC. Vi ska exempelvis kolla på ljusen vid ett mormontempel som sägs vara väldigt fina. Thanksgiving!

För en vecka och några dagar sedan var det thanksgiving! Vi hade tänkt åka ner till Arizona och fira där men istället stannade vi hemma. Det var precis lika bra. 

Vi var i vårt hus där min värdmammas syster och hennes familj kom hit. Hon hade lagat kalkon, stuffing, pajer, potatismos osv. Det var så sjuuuuuuuuuukt gott! Och det bästa var att man fick äta resterna dagen efter yummy.

Efter vi ätit byggde vi pepparkakshus

Så blev mitt.

Och efter pepparkaksbygget kollade vi på en julfilm på vår asstora tv. Jag skojar inte den är högre än mig och man kan kolla på 3D. Helt underbar tv.


Fråga

Hejsan! Fick en fråga :)


Svaret är för att tiden går så otroligt fort här! Jag gör bokstavligen något varje dag och om jag bestämmer mig för att skriva ett inlägg imorgon så abracadabra det är två veckor senare. Dock vill jag verkligen bli bättre på att blogga och jag lovar att försöka göra mer inlägg! Har ju för fasen inte ens skrivit om thanksgiving... :(