Groda

Hej! I min zoologiklass så har vi dessikerat många olika djur. Allt från gräshoppa till haj. Det senaste djuret var en groda och alla fick en egen. Min groda var jättesöt och död. Det är i alla fall precis som i en high school- film. Alltså när alla fick grodor på biologin! Det är verkligen så på riktigt haha.
 
Efter att ha tagit bort allt från grodan tills bara benen var där så var vi tvungna att göra ett projekt med den. Detta tycker jag är lite underligt då det inte ha någoting med zoology att göra och det tog typ hela helgen för mig att göra den. 
 
Man får poäng på hur hel dina grodben var, hur kreativt ditt projekt var och även om du pekar ut alla benen på grodan. Sammanlagt kunde man få hundra. Jag var den enda i hela klassen som inte bröt ett enda ben, de flestas grodor var sönder på typ alla ben. 
 
jag målade min som spiderman :D 
 
Det tog typ fem lektioner att bara plocka bort allt från grodan... Men ja, jag är väldigt nöjd med mitt projekt och tyckte det var jätteroligt att göra men jag är samtidigt glad att vi inte har det i biologin i Sverige. Det tar bara oändligt mycket tid från att faktiskt lära sig biologi hehe. Fast i och för sig någon gång hade det väl inte skadat att måla lite grodor i Sverige heller... :)
 
 

Cold day!

Idag när jag vaknade såg jag detta sms från min värdmamma 

COLD DAY! 
Alltså det var för kallt i morse för att gå till skolan. Det var -18C men vinden gjorde det till -25C.

Så istället idag har jag kollat på första deltävlingen av melodifestivalen och städat mitt rum.. Det behövdes verkligen :) detta är den andra snödagen vi har och jag tycker vi borde införa det mer till Sverige :)

Ännu en basketmatch

Jag har gått på sjukt många basketmatcher nu... Minst en eller ibland två gånger i veckan. Roligt är det iaf! Dock förlorar min skola väldigt ofta även om de är duktiga. Man kollar ändå inte så mkt på matchen utan pratar med folk istället och gör ramsor som cheerleaders skriker. 

Varje match kastar de ut gratis t-shirts och jag har fler t-shirts här borta än vad jag någonsin haft förut. Och det bästa är att alla har skolspirit på sig!! Tjoho Go Broncos! 

Idag gav en elev ut gratis t-shirts till alla som ville ha. 

Händelser på sistone

I lördags var vi och shoppade och jag har jättegärna velat bygga en snögubbe men det är ju aldrig kramsnö. Därför bestämde sig jag och min värdsyster att bygga en "snögubbe" på target. 
 
Här tar jag en selfie med vår snögubbe. Så fin.
 
Idag på mutual (kyrkan på tisdagar med alla tjejer i min ålder) så gjorde vi klänningar av sopsäckar!! Min blev väldigt lyckad och jag gjorde till och med en ficka på den. 
 
 
 
 

Super Bowl och 18 år!

Idag är det min födelsedag tjoho grattis till mig! Måste tacka för alla gratulationer jag fått, både från Sverige och USA. Har verkligen underbara människor i mitt liv :)

Senare idag ska vi äta tårta osv men jag har redan öppnat alla paket. Fick så sjukt mycket godis från Sverige... Hehe

Just nu kollar vi på finalen av fotbollssäsongen! Över 100 miljoner kollar på detta och det är seahawkes från Seattle mot broncos Denver. Jag hejar på broncos för det är samma som mitt high school! Broncos blackfoot! 


Sjukt coolt att kolla på superbowl.