Lava hot springs och nyår!

I förrgår var jag i lava hot springs med Lovisa och hennes familj från Sverige. De är här och hälsar på! Det var konstigt att höra och prata svenska hela dagen. Men även kul att träffa dem. 

Lava hot springs är tre pooler med uppvärmt vatten från en värmkälla nere i jorden. Jag klarade knappt av att sitta i den kallaste poolen för den var sjukt varm! Igår var det nyårsafton och vi hade släkten över på nyårsfest. Dock gick alla hem vid 10 och många här stannar inte ens uppe till 12... USA är grymt duktig på att fira högtider för de går in 150% på allt, men seriöst nyår är de inte duktiga på att fira.. Vart är fyrverkerierna? Det slutade med att jag stannade uppe och kollade på en repris när bollen släpptes i new york city på tvn. Det funkade :) 

Här är en tweet som stämmer 


Gott nytt år allihopa! 


Ellen tack för allt fint du skriver,vi tyckte att höjdpunkten på julafton var när vi hade dej
med på datan.Vi har ju inte sett dej och hört din röst sen du reste.Ha nu en fortsatt lika fin tid på nya året.Gott nyttår KRAM Farmor o Farfar.

2014-01-02 // 10:21:37

Härligt med hot springs! Vi hänger oxå med på din Blogg. Kul att höra om allt kul du har för dig. Skönt du verkar ha överlevt julen, alla socker chocker mm..
Kram på dig! KAfs

2014-01-06 // 22:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback